Wow

Fatta, jag har fått en egen häst!

Eller ja, jag måste väl dela med mig av den till mina systrar, fast..det ska vi bli fler om. Hmpf.

Jag har hört en massa bladder om att det är Julias häst som kommer tillbaka och han nu ska lära oss flickor allt han kan..allt som han lärt alla andra..

Fast..jag kan ju allt redan?Jag ska döpa om honom, SuperEdith måste få ha en SuperDino, eller hur?

Vad tror ni? Kommer han att matcha mig? Behöver jag rosa ridbyxor nu?

Detta får framtiden utvisa.

Eller inflika.

Hej hopp

SuperEdith

Ingen konst alls!

Jaaa....jag skaaaaa krypa, men alltså...allt måste få ha sin tid! Det vaaar ju ett evinnerligt tjatande!

Vad gör man inte för att pleasa sina parents, jag har sagt det förr, jag säger det igen, de är så förbenat lättlurade! Låtsa att du kryper o de står där som två klappande pingviner, helt otroligt.

Förtjusande! Skriker dom.

Nåja, låt dem hållas...
Men orka låtsas alltså, krypa är ju ingen konst, dock har jag gamlingarna precis var jag vill nu och efteråt fick jag ju löst och ledigt smaska i mig vad jag ville, båda två var helt bortkollrade o fattade inte att jag provade vad jag sett hästarna göra, käka gräs o blommor, schysst!

Ett tips! Prova!Håll ställningarna gott folk, jag är strax tillbaka!

Bye!


SuperEdih

Gaddar

Haha...kolla nu har jag 5 stycken tänder, skoja att jag kan skrämmas med dom!Mamma har inte fattat det där med att vara ballerina, inte kan en ballerina ha skor, strumpor eller mockasiner på sig!

HA

Jag kastar dem all världens väg så fort jag får en chans, kolla nu, inte kan hon sätta ihop två mockisar rätt heller, färgblind måste hon vara:Har jag berättat?

Jag har varit i Östersund, japp, här händer det grejer hela tiden.Jag funderar mycket, jag saknar mina systrar massor, fattar ni, jag har en syster som är hela 18 år gammal! Det är ju skitmycket!

Sen har jag en syster som blir 14 i år och en som blir 11, snacka om att jag kommer att bli en "Ärva-kläder-unge" !!!!


Nej, nu ska jag busa lite och sen sova.

Hej hopp!


SuperEdith

Varför liksom?Här blir man bjuden på MAX, Men vad händer? Jo, jag får varken äta smarrig hamburgare eller strips eller håll i er, smaka Coca Cola!

Nej, mamma satt fram små äckliga stumpar av morötter, så kallade minimorötter, skam alltså!


Snart kan jag gå dit själv, vänta bara!Fast jag är ganska glad ändå, för mamma o pappa har köpt mig en ferrari, röd smidig och snabb, kolla, värsta snygga vagnen!SuperEdith

RSS 2.0