Frisyr

Mamma säger att jag har en frisyr.Det är nog något bra att ha för hon ser lika glad ut varje gång hon drar i mina hårtofsar!

SuperEdith

Kompis

Jag har fått en egen kompis nästan i min egen storlek att bubbla med! Fast hon kryper inte lika fort som mig :-)Just rymma är ett ord jag hör mycket nu i kombination med stopp, halt och ptrooo..

Tror Mamma månne att jag är en häst?

Rymma är ju obligatoriskt har jag förstått i min ålder?


SuperEdith

Mamma Säger

Mamma säger att jag är en gåva....

Vadå? Har hon fått mig gratis?SuperEdith

Midsommar

Mamma säger att det är fest i morgon.

Vadå, det är väl fest varje dag?

Som i de tre B:na, Busa, bajsa och bitas hehe.Vi ska ha klänning allihop, Ja inte några av gästerna då alltså, de blev lite förnärmade när mamma sa att ALLA måste ha klänning haha.

Jag fattar ingenting, vadå, Blommor i håret kan man väl ha varje dag? Vi ska binda kransar och duka långbord och dansa, vet ni, jag tror mamma har fått nån nippra, hon bara sjunger och skojar, och kastar mig i luften, och vet ni, jag vill ju inte skvallra men jag tror hon har något att berätta snart.

Idag ska vi åka bil, ååå det är så tråkigt! Jag är så trött på att åka bil! Bara lyssna på ABBA hela tiden! Ja jag sjunger med, bara för att alla ska tro att jag gillar det, men vad är det för fel på Pippi Långstrump?

Två av mina systrar turas om att sysselsätta mig när mamma måste jobba. Joho jaja, vadå jobba, hon bara far runt o klipper gräset o har sig, det är väl inte jobb? Jag tror allt hon har blivit lite konstig.

I morgon lovar jag att Mamma ska ta massor av bilder, jag i klänning får ni ju bara inte missa.

Bara jag slipper äta sill haha.

SuperEdith

BadbebisJag har fått en bassäng. Mamma säger att jag måste öva för den stora poolen som vi ska åka till.

Visst är jag fin i min mössa?

Mina systrar är vattendjur, men idag var det jag som stänkte på dom, HA!


SuperEdith

Vad är det som går och går?

Först säger mamma att jag ska gå o stå o allt det där, hon berömmer mig massor så fort jag sätter ner hela fötterna i golvet och så ni vet, hon till och med klappar händerna av förtjusning!

Sen hittar jag då världens bästa ställe i huset för dessa övningar..

Nähä!!

Då börjar hon säga att det inte alls är bra, motar bort mig och säger att det är fel??

Hon säger att TRAPPAN är det sista stället jag får vara på, men vadå, det är ju perfekt för mig!I övrigt tycker hon att jag går för snabbt. Mamma håller mig i händerna och vadå, ska det gå sakta? jag vill ju att allt ska hända NU liksom! Ja så med mamams stöd passar jag ju såklart på att gå och gå och gå. Hon blir svettig säger hon. Kan ju inte jag hjälpa!
Igår blev mamma extra hispig, Moa satt precis mitt emot mig och mammas besök vid sidan av, då gick jag ett steg helt själv.

Världen tycktes stanna, frysa till is för först sa dom INGENTING, Hallå, tänkte jag? Och sen gjorde dom inget annat än att sa en massa hela tiden!

Vuxna människor är bra konstiga!

Så jag har NÄSTAN tagit ett steg säger mamma. Vadå nästan? Jag går ju hela tiden framåt?
På Fredag är det Midsommar, det ska tydligen vara något jättespeciellt som ska hända då, mamma är helt uppe i det blå, dessutom säger hon att någon sagt att jag sa gå då. Vadå? Jag fattar noll, jag går ju hela tiden?

I morgon kommer min största syster för att hälsa på, bra tycker jag, hon kanske ser att jag går?

Snart ska jag ha ett stort kalas har jag förstått, men jag vet inte vad det betyder än.


SuperEdith


SnartJag fyller snart ett år. Mamma planerar redan för mitt kalas. Som om det skulle ta sådan tid. Det är väl bara att se vem som kommer!

Jag fortsätter att äta gräs, mamma säger att jag snart kommer att bajsa ensilagebalar, ha, hon är så känslig, gräs håller magen i trim! Denna vecka har jag slagit rekordet på blöjor, var så säker :-)

Jag kan snart ställa mig upp själv, sätta mig upp kan jag nu, krypa iväg och gömma mig kan jag, kvick som attan är jag, fast jag fattar inte, först klagas det på att jag inte kryper o nu klagas det på att jag kryper för fort.

Hur vill vuxna ha det egentligen?????


SuperEdith

RSS 2.0